Uloga Crkve u Hrvatskoj

srijeda , 04.12.2013.

Na pisanje ovog clanka, presudila je recenica ''Crkva: Oni koji su nekad bili za Milanovića, sada su za Željku''. Sta to znaci? To direktno upucuje na mijesanje Crkve u politiku. Drugim rijecima, ovo je potpuno otvoreno angaziranje ckrve kao politicke stranke preko svojeg stvorenog, financiranog i vodenog satelita (Markic - trenutno). To je zabranjeno Ustavom, hoce li Crkva odgovarati?! Crkva nema pravo javno komentirati politcke stranke, politicke lidere, a jos manje na misama davati potporu odredenoj stranci, prijedlogu zakona ili celniku. Crkva nema pravo skupljati politicke bodove - to je Vatikan zabranio od 1923.godine. A zasto to Crkva uspijeva? Zbog financijske neovisnosti, zbog toga sto je hrvatski narod pasivan, razjedinjen i ideoloski zatrovan, i ne zasluzujemo nista bolje nego se stalno vrtiti u krugu tracidionalzma, konzervatizma i vlastitih povijesnih mitova.

A na pitanje koja je glavna ideja i motiv katolicke crkve (ne Boga), nego katolicke crkve u hrvatskoj je:

Glavna ideologija crkve je mržnja, život u blagostanju i vlast nad državnim institucijama i ljudima. Također me zanima kada ce se uvesti poseban porez crkvi, odnosno kada ce doci do toga da se CRKVA FINANCIRA SAMO OD VJERNIKA PRISTALICA, pa da vidio kako ce stvari stajati i koliko ce se uplitati u politiku, skolstvo itd.

Katolicizam u hrvatskoj i ideja o preuzimanju vlasti vise nije teorija zavjere vec stvarnost, iz dana u dan se otkriva sve vise pravi cilj, rusenje vlade i osvajanje vlasti. Desnicu su vec pobijedili, za Markicku i Karamarka je desnica, oko referenduma su slozni, ali izbori ce biti opaki - nezna se ko ce koga bacit u blato, karamarku nju ili ona njega. moja je procjena da je ovo sve bila fora da homofobna crkva dobije svoje a markicka odskocnu dasku u politickoj karijeri, mogla bi opako zajahat desnicu.

HRVATSKE AŽDAJE SE OPAKO BUDE I RIGAJU VATRU, NARODE BUDI SPREMAN I OPREZAN!!!!!!!

Image and video hosting by TinyPic

by Brunhildica cerek

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.